Gurmaniškas antienos ir speltų duonelės užkandis
ingredientai
115 g speltų duonelės su burokėliais
70 g kreminio sūrio su ananasais, 24% rieb.
40 g lydyto sūrio su mėlynaisiais pelėsiais ir saulėje džiovintais pomidorais
20-30 g KITCHEN me Sūdytos-parūkytos antienos filė
1 vnt. kivi vaisiaus
2 vnt. kinkanų, papuošimui

Gurmaniškas antienos ir speltų duonelės užkandis

10-15 min.
10-15 užkandukų
Gaminimas
  1. Supjaustykite duonelę riekelėmis ir padenkite jas lydyto sūrelio sluoksniu.
  2. Supjaustykite kreminį sūrį. Kivi vaisių nulupkite, perpjaukite pusiau ir supjaustykite griežinėliais.
  3. Ant užteptos duonelės išdėliokite sūrį, kivi. 
  4. Sūdytos-parūkytos antienos file mėsos juosteles susukite ir uždėkite ant sumuštinio. Papuoškite kinkanų vaisiais.

Skanių akimirkų linki UAB "Baltic Larus" kolektyvas!  

Atgal į receptų sąrašą