APIE MUS
NAUJIENOS
Kuršių marių regata 2017
„KITCHEN me“ į pikniką vilioja ypatingo skonio naujiena
Produkcija
ANTIENA
JAUTIENA
Receptai
ANTIENA
JAUTIENA
TRIUŠIENA
PADAŽAI
Video receptai
Naudingi patarimai
Kaip teisingai iškepti jautienos didkepsnį?
Mūsų partneriai
KONTAKTAI
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
Kitchen me
/
Receptai
/ ANTIENA /
Keptas ančiukas ir bulvytės su lupena
ingredientai
1 vnt.
Kitchen me marinuotas ančiukas, įdarytas obuoliais
mažų
bulvyčių
Mėgstami
prieskoniai (naudojau druską, maltus juoduosius pipirus, saldžią papriką ir kmynus)
šlakelio
alyvuogių aliejaus
Keptas ančiukas ir bulvytės su lupena
90 min.
4 asmenims
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Bulvytes gerai nuplauti ir išvirti. Svarbu nepervirti;
Išvirusias bulvytes po vieną lengvai spustelėti grūstuvu ar stiklinės dugnu, kad jos lengvai „susiplotų“, bet nesubyrėtų;
Bulvytes pabarstyti mėgstamais prieskoniais, pašlakstyti aliejumi;
Antis kepė apie dvi valandas, tad taip paruoštas bulvytes šalia sudėjau likus vos mažiau nei pusvalandžiui kepimo.
Skanaus!
Už receptą dėkojame Tinginių maistui.
Atgal į receptų sąrašą