Parūkyta antienos filė su mocarela ir melionu
ingredientai
80 g. KITCHEN me sūdyta-parūkyta antienos filė
20 vnt. Mocarelos rutuliukai
1 vnt. Kantalupos melionas
Žiupsnelis Grūsta čili paprika
Žiupsnelis Pjaustytas šviežias bazilikas
Šlakelis Alyvuogių aliejus
Pagal skonį Druska ir pipirai

Parūkyta antienos filė su mocarela ir melionu

10 min.
1-2 porcijos
Gaminimas
  1. Lėkštėje išdėliokite antienos file gabalėlius. 
  2. Iš meliono išskobkite rutuliukus ar pusrutuliukus su įrankiu, kuris skirtas vaisių rutuliukams gaminti. Dėkite į lėkštės vidurį kartu su mocarelos rutuliukais. Užberkite grūstų čili paprikų, šviežio baziliko, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Skanaus!

       Dėkojame Oditėlės blogui už receptą!

Atgal į receptų sąrašą