Šį kartą ant stalo garuoja kepta antis įdaryta obuoliais, o prie jos kepti orkaitėje obuoliai su bruknių padažu
ingredientai
1 marinuotos anties įdarytos obuoliais iš Kitchenme
3- 4 raudonų rūgštesnių obuolių
šiek tiek medaus (obuoliams)
šiek tiek maltų 5 pipirų mišinio (obuoliams)
šiek tiek šviežio čiobrelio (obuoliams)
šiek tiek malto cinamono (obuoliams)
Bruknių padažui:
100 ml vandens,
200 ml bruknių uogienės
2 šaukštų krakmolo.

Šį kartą ant stalo garuoja kepta antis įdaryta obuoliais, o prie jos kepti orkaitėje obuoliai su bruknių padažu

90 min.
2-4 asmenims
Gaminimas

 

1. Pagal instrukciją ant pakuotės iškepame marinuotą antį.
2. Obuolius perpjauname pusiau ir išimame sėklas. Su konditeriniu teptuku vidų aptepame medumi, pabarstome cinamonu, pipirais ir į vidų dedame po mažą šakelę čiobrelio. Obuolius kepame iki 180laip įkaitintoje orkaitėje apie 20-30min. (priklauso nuo obuolių dydžio).
3. Gaminame bruknių padažą: vandenį ir uogienę pakaitiname, tada supilame nedideliame vandes kiekyje ištirpintą krakmolą ir viską užviriname.

SKANAUS!
 
Už receptą dėkojame Nuo Užkandžio iki deserto. 
Atgal į receptų sąrašą