Sočios vasariškos bulvių salotos su antiena
ingredientai
100-130 g Kitchen me k/r antienos file
3 a.š. kaparėlių
pagal poreikį svogūnų laiškų
pagal poreikį šviežių krapų ir petražolių
Padažui:
1/2 citrinos (reikės tiek sulčių, tiek nutarkuotos žievelės)
2 v.š. tyro alyvuogių aliejaus
2 v.š Dižono garstyčių
2 v.š graikiško jogurto
žiupsnelis druskos,pipirų

Sočios vasariškos bulvių salotos su antiena

30 min.
2-3porcijos
Gaminimas
1. Gerai kempinele nuplaukite žviežias bulves, supjaustykite kubeliais. Virkite pasūdytame vandenyje apie 15 min, nukoškite. Perplaukite šaltu vandeniu ir vėl nukoškite. 
 
2. Antieną supjaustykite juostelėmis ir pakepkite ant keptuvės be riebalų, kol apskrus.
 
3. Supjaustykite svogūnų laiškus, žalumynus. 
 
4. Sumaišykite visus padažo ingredientus.
 
5. Sumaišaiškite bulves, keptą antieną, svogūnų laiškus, žalumynus ir padažą.
 
Skanaus!
Dėkojame už receptą Jelenos blogui už receptą
Atgal į receptų sąrašą