Sūdytos-parūkytos antienos filė užkandis su avokadais
Sūdytos-parūkytos antienos filė užkandis su avokadais
ingredientai
80 g.
KITCHEN me sūdyta-parūkyta antienos filė
1 vnt.
Ciabattos duonelė
2 vnt.
Avokadai
2 vnt.
Pomidorai
Pagal skonį
Gvakamolės prieskoniai Santa Maria
Sūdytos-parūkytos antienos filė užkandis su avokadais
15 min.
3-4 porcijos
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Avokadus nulupkite ir sutrinkite. Įdėkite kelis arbatinius šaukštelius prieskonių ir išmaišykite.
Pomidorus supjaustykite skiltelėmis. Suraikykite ciabattą ir užtepkite ant jos gvakamolės. Ant viršaus uždėkite pomidorų skilteles.
Paruoštas riekeles išdėliokite ant lentelės, šalia dėkite antienos filė griežinėlius. Skanaus!
Dėkojame
Skanu, gražu ir su meile... Rita
už receptą!
Atgal į receptų sąrašą