Sūdytos-parūkytos antienos salotos su mangu
ingredientai
80 g. KITCHEN me sūdyta-parūkyta antienos filė
200 g. Įvairių salotų mišinys
Po 1/4 vnt. Raudona ir geltona paprika
1 vnt. Raudonasis svogūnas (nedidelis)
1 vnt. Mangas
Užpilui:
1/4 puodelio Šviežiai spaustos apelsinų sultys
1/4 puodelio Alyvuogių aliejus
1/2 skiltelės Česnakas
1 v.š. Švieži rozmarino lapeliai
Pagal skonį Druska ir pipirai

Sūdytos-parūkytos antienos salotos su mangu

15 min.
1-2 porcijos
Gaminimas
  1. Užpilui visus ingredientus sutrinkite smulkintuvu iki vientisos masės.
  2. Į lėkštes išdėliokite salotų lapelius, strypeliais pjaustytas paprikas, pusžiedžiais pjaustytą svogūną, mango skilteles, antienos filė. Pagardinkite apelsininiu užpilu. Skanaus!

         Dėkojame Forellesreceptai.lt už receptą!

Atgal į receptų sąrašą