Aštrūs mėsainiai su sausai brandinta jautiena ir Chalapos paprikomis
ingredientai
4 x150 g sausai brandintos jautienos maltiniai
4 vnt. Vilniaus duona BRIOCHE mėsainių bandelių
pagal poreikį Marinuotų agurkėlių
pagal poreikį Marinuotų Chalapos paprikų griežinėliai
4 riekelės čederio sūrio
pagal poreikį Špinatų lapelių
2 vnt. pomidorai
Padažui:
2 v.š. Majonezo
1 v.š. Aštraus kečupo
1/2 vnt. mėlynojo svogūno
pagal poreikį Marinuotų Chalapos paprikų griežinėliai

Aštrūs mėsainiai su sausai brandinta jautiena ir Chalapos paprikomis

20-25 min.
4 porcija
Gaminimas
  1. Pasiruoškite padažą: supjaustykite mėlynąjį svogūną.  Padažui skirtus ingredientus suberkite į elektrinį trintuvą ir susmulkinkite iki vientisos masės.
  2. Keptuvėje ar griliuje (pagal galimybes) iškepkite sausai brandintos smulkintos jautienos "Mėsainiams" paplotėlius. Ant išpektų paplotėlių dėkite sūrio riekeles ir leiskite jam išsilydyti.
  3. Pašildykite BRIOCHE bandeles , jas apskrudindami.
  4. Supjaustykite griežinėliais pomidorus ir marinuotus agurkėlius.
  5.  Ant apatinės bandelės tepkite paruoštą aštrųjį padažą, išdėliokite špinatų lapelius, marinuotų agurkėlių griežinėlius, iškeptą jautienos paplotėlį su sūriu ir pagardinkite marinuotų Chalapijos paprikų griežinėliais ir pomidorais.
  6. Aptepkite padažu likusią bandelės dalį ir dėkite ją ant viršaus. Skanaus!

 

Improvizuokite, atraskite naujas skonio natas, suderinkite tai, kas atrodo nesuderinama!

Gardūs linkėjimai iš KITCHEN me virtuvės!

Atgal į receptų sąrašą