Cheesesteak sumuštiniai
ingredientai
220 g KITCHEN ME sausai brandinto RIB EYE angus mentės didkepsnio
žiupsnelis Druskos ir pipirų
kepimui Alyvuogių aliejaus
3 vidutinių svogūnų
Gerai besilydančio sūrio
3-4 bandelių Čiabatos
Majonezo

Cheesesteak sumuštiniai

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  • Svogūnus nulupame ir supjaustome pusžiedžiais
  • Steikus iškepame keptuvėje pagal ant pakuotės esančią intrukciją. Išimame iš keptuvės, pabarstome druska ir pipirais ir paliekame pastovėti.
  • Į keptuvę, kurioje kepė steikai, sudedame svogūnus. Lėtai ant mažos ugnies svogūnus karamelizuojame. Jei reikia, įpilame dar riebalų.
  • Bandeles ar batoną padaliname per pusę ir patepame majonezu. Sudedame į kepimo indą patepta puse į viršų.
  • Steikus supjaustome plonomis juostelėmis ir sudedame ant prapjautų bandelių, be tik ant apatinių puselių.
  • Ant mėsos dedame karamelizuotus svogūnus ir tarkuoto sūrio.
  • Šauname į karštą orkaitę ir kepame iki kol sūris išsilydys.
  • Iškeptus sumuštinius užvožiame. Galima gardinti marinuotomis ar šviežiomis daržovėmis.

Už receptą dėkojame Minimali virtuvė. 

Atgal į receptų sąrašą