Gaivūs tortilijų suktinukai su jautienos didkepsniu
ingredientai
3-4 vnt. tortilijų (geriausiai rinktis pilno grūdo, tik gaila mūsų parduotuvėse sunku juos rast )
400 g sausai brandintos jautienos nugarinės ir išpjovos didkepsnio
1 pakelio plonai pjaustyto sūrio (aš naudojau Jarlsberg)
1 vnt. Iceberg salotos
1 vnt. ilgavaisio agurko
pagal poreikį kaparėlių
žiupsnelis druskos, pipirų
padažui:
pagal poreikį majonezas perpus su bbq padažu
pagal poreikį dantų krapštukų ar kitokių smeigtukų

Gaivūs tortilijų suktinukai su jautienos didkepsniu

30 min.
5-6 porcijos
Gaminimas

Jautienos didkepsnį nusausiname, keptuvę gerai įkaitiname, įpilame šiek tiek aliejaus ir kepame iš kiekvienos pusės po 5 min, būtina nevartyti. Iškeptą didkepsnį pagardiname druska ir pipirais, dedame į foliją, susukame ir paliekame 10-15 min. Smulkiai supjaustome. Tortilija aptepame padažu, dedame Iceberg salotų lapus, sūrį ir smulkintą jautieną. Agurką supjaustome šiaudeliais, dedame ant tortilijų, beriame kaparėlius ir viską susukame. Susukame į foliją ir dedame bent porai val į šaldytuvą. Prieš patiekiant supjaustome, smeigiame dantu krapštuku ar kitokiu smeigtuku, kad būtų patogiau valgyt. 

Skanaus!

Dėkojame Jelenos maisto blogas už receptą!

 

 

 

Atgal į receptų sąrašą