ĮDARYTI PIEVAGRYBIAI SU JAUTIENA
ingredientai
150 g Sausai brandinto jautienos maltinio mėsainiams
Pievagrybių
mėgiamų prieskonių mėsai
Pesto
Marinuotų agurkėlių
Tarkuoto sūrio

ĮDARYTI PIEVAGRYBIAI SU JAUTIENA

30 min.
4 asmenims
Gaminimas
Pievagrybius nuplaukite ir atsargiai išimkite kotelius, ištepkite pesto padažu.
Marinuotus agurkėlius smulkiai supjaustykite, juos sudėkite į sausai brandintą smulkintą jautieną. Sūrį taip pat sudėkite į mėsą ir pagardinkite prieskoniais pagal skonį. Viską gerai išmaišykite ir iš mėsos formuokite nedidelius kukuliukus, juos dėkite į pievagrybius.
Kepkite karšto oro gruzdintuvėje, 180 laipsnių temperatūroje apie 7 min.
 
Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą