220 g | Jautienos antrekoto |
1 šaukštelis | maltos kavos |
1 šaukštelis | Kajeno pipirų |
1/2 šaukštelio | rūkytos paprikos miltelių |
žiupsnelis | cinamono |
pagal skonį | druskos ir pipirų |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 sauja | salotų mišinio |
keli | ridikėliai |
Užpilas | |
1 skiltelės | česnako |
šlakelis | citrinos sulčių |
3 šaukštai | alyvuogių aliejaus |
kelios | šakelės krapų |
Užpilui išspauskite česnaką, susmulkinkite krapus ir sumaišykite su citrinos sultimis ir aliejumi.
Jautieną įtrinkite kava,kajano pipirais,rūkyta paprika, cinamonu, druska ir pipirais.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Dėkite jautieną ir kepkite iš abiejų pusių po 3 min.
Į lėkštę dekite salotų mišinį, smulkintus ridikėlius ir juostelėmis pjaustytą jautienos kepsnį. Pašlakstykite užpilu.
Valgyti karštą.
Už receptą dėkojame Samčio užrašai.