Jautiena su kava
ingredientai
220 g Jautienos antrekoto
1 šaukštelis maltos kavos
1 šaukštelis Kajeno pipirų
1/2 šaukštelio rūkytos paprikos miltelių
žiupsnelis cinamono
pagal skonį druskos ir pipirų
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 sauja salotų mišinio
keli ridikėliai
Užpilas
1 skiltelės česnako
šlakelis citrinos sulčių
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
kelios šakelės krapų

Jautiena su kava

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

Užpilui išspauskite česnaką, susmulkinkite krapus ir sumaišykite su citrinos sultimis ir aliejumi.
Jautieną įtrinkite kava,kajano pipirais,rūkyta paprika, cinamonu, druska ir pipirais.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Dėkite jautieną ir kepkite iš abiejų pusių po 3 min.
Į lėkštę dekite salotų mišinį, smulkintus ridikėlius ir juostelėmis pjaustytą jautienos kepsnį. Pašlakstykite užpilu.
Valgyti karštą.

 

Už receptą dėkojame Samčio užrašai.

Atgal į receptų sąrašą