
| 220 g | "Kitchen me" sausai brandinto jautienos paslėpsnio didkepsnio (Flank stake) |
| 1 | lavašo |
| 30 g | salotų lapų |
| 20 g | ožkos sūrio |
| 30 g | raudonosios paprikos |
| 0,5 | laimo |
| 2 valgomųjų šaukštų | natūralaus jogurto |
| 1 skiltelės | česnako |
| žiupsnelis | Druskos ir pipirų pagal skonį. |
Didkepsnį iš abiejų pusių apkepiname keptuvėje su druska ir pipirais po 2 minutes ir dedame į 200 laipsnių orkaitę 12 minučių. Likus 2 minutėms į orkaitę įdedame ir lavašą. Į šiltą lavašą dedame salotas, daržoves, ožkos sūrį, iškepusio steiko gabalėlius. Į natūralų jogurtą įmaišome susmulkintą česnaką. Viską apšlakstome laimo sultimis bei česnakiniu padažu.
Už receptą dėkojame Monika Oliv.