Jautienos mentės didkepsnis su apelsinų sultimis
ingredientai
2 x 220 g Kitchen me jautienos didkepsnio Black angus
žiupsnelis pipirų, mėsos prieskonių, druskos
50 g apelsino sulčių
kepimui aliejaus

Jautienos mentės didkepsnis su apelsinų sultimis

20 min
2 porcijos
Gaminimas

Jautienos mėsa bus minkšta ir sultinga, jeigu jos neperkepsite!

Kepiau jautienos didkepsnius, pagardinusi mėsos prieskoniais ir pipirais, gerai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus.

Kepsnius kepiau po 4 - 5 min. iš abiejų pusių.

Išimtus kepsnius pasūdžiau ir išspaudžiau apelsino sulčių.

Štai ir viskas. Jautienos mentės didkepsniai iškepti. Valgykite su daržovėmis arba patiekite kaip šaltą užkandį.

Skanaus 

Atgal į receptų sąrašą