GAMINIMAS
1. Įtriname didkepsnį prieskoniais ir paliekame 15-20min, tada kepame mėsą (jei kepate keptuvėje, tai į keptuvę ipilkite šiek tiek aliejaus ir apkepinkite mėsą po 4-5min iš kiekvienos pusės, tada suvyniokite į foliją ir palikite pailsėti apie 15min).
2. Ruošiame majonezą: avokadus perpjaukite per pusę ir išimkite kauliukus, tada dideliu šaukštu išskobkite vidų į elektrinio trintuvo indą, ten pat sudėkite česnako skilteles, supilkite citrinų sultis ir garstyčias. Viską elektriniu rankiniu trintuvu gerai sutrinkite iki vientisos kreminės masės. Supilkite alyvuogių aliejų ir dar šiek tiek patrinkite, tada pagardinkite druska bei pipirais.
SKANAUS
Už receptą dėkojame NUO UŽKANDŽIO IKI DESERTO.