Kalėdinės jautienos salotos
ingredientai
220 g Kitchen me jautienos didkepsnio RIB-EYE
1 sauja jaunų špinatų
1 vnt. mandarinas
1 sauja granatų sėklų
šlakelis alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos ir šviežiai grūstų pipirų

Kalėdinės jautienos salotos

20 min
1 porcija
Gaminimas

Jautienos antrekoto didkepsnį kepame keptuvėje iš abiejų pusių po 2 min. stipriai įkaitintoje keptuvėje. Iškepto didkepsnio iškart nepjaustome, nes labai greitai išbėgs sultys ir mėsa išsausės. Palikime jautienos steiką šiek tiek “pailsėti”, o po kelių minučių mėsą supjaustome juostelėms. Nulupame mandariną ir padaliname jį skiltelėmis. Špinatus, sausai brandintos jautienos mėsos juosteles, mandarinų skilteles ir granatų sėklas dedame į lėkštę. Apšlakstome aliejumi, pasūdome ir pabarstome pipirais. Skanaus!!!

 

Atgal į receptų sąrašą