| 2 | KITCHEN ME šviežių sausai brandintos jautienos maltinių Mėsainiams |
| 2 | VILNIAUS DUONA mėsainių bandelių su raugu |
| Keleto | mėgstamų salotų lapų |
| 1 | pomidoro |
| SACEBELIUI: | |
| 500 g | mėsingų pomidorų |
| 200 g | raudonųjų paprikų |
| 5–6 skiltelių | česnako |
| 1 | aitriosios paprikos |
| 1 | saliero lapkočio su lapais |
| 1 šaukšto | KOTANYI maltos kalendros |
| 1 šaukštelio | malto kumino |
| 1 šaukšto | prieskonių Chmeli-suneli |
| 50 g | DANSUKKER ekologiško cukraus Panevėžio Plius |
| 50 g | raudonojo vyno acto |
| Žiupsnelio | druskos |
| 1 ryšelio | kalendrų |
| BUROKĖLIŲ PCHALIUI: | |
| 2 vid. dydžio | virtų arba keptų burokėlių |
| 150 g | graikinių riešutų |
| 30 g | burokėlių lapų |
| 2 skiltelių | česnako |
| 1 šaukštelio | KOTANYI maltos kalendros |
| 1 | citrinos sulčių |
| žiupsnelio | druskos |
| MARINUOTIEMS SVOGŪNAMS: | |
| 1 | mėlynojo svogūno |
| 1 | citrinos sulčių |
| (pagal skonį) | Cukraus |
| žiupsnelio | druskos |
| Keleto | smulkiai kapotų kalendrų lapelių |
PCHALIS
SACEBELIS
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai