Pradžia /  Naudingi patarimai  /  ANTIENOS SALOTOS SU KEPTOMIS KRIAUŠĖMIS  / 

ANTIENOS SALOTOS SU KEPTOMIS KRIAUŠĖMIS

Prisipažinsime, ilgą laiką vengėme antienos, nes ji visuomet atrodė tokia komplikuota. Ją ragaudavome retai, mėsa dažnai būdavo perkepusi, o paruošti patys nemokėdavome ir nesidomėdavome. Žodžiu – vienos bėdos. Tačiau nuo mūsų paskutinio recepto – ‘anties krūtinėle apelsinų padaže‘ daug kas pasikeitė!

Galima sakyti, pavyko ištobulinti kepimo techniką, kuri garantuoja ypač sultingą ir skanią anties krūtinėlę su traškia, neriebia odele. Šiame patiekale būtent tai ir atkartojome. Kalbant apie patį patiekalą – jis atrodo pakankamai paprastas, tačiau jei jį patieksite gražioje lėkštėje kaipmat taps šventiniu ir, galbūt, tiks net ir Šv. Valentino dienos vakarienei! Juk antiena šiame patiekale yra tikra žvaigždė! Neužgožkite jos ir mėgaukitės tikrai skania mėsyte. Beje, jei ieškosite skanios antienos – būtinai peržvelkite ‘Lapino Puota‘ asortimentą. Mums su jais visuomet sekasi!

Nors tai ir pakankamai paprastas receptas, tačiau jį gražiai patiekus kaipmat taps tikrai šventiniu!

Recepto idėją rasite: https://www.balticlarus.lt/lt/lapino-puota/receptai/antiena/antienos-salotos-su-keptomis-kriausemis.htm