Detalus aprašymas
„Lapino puotos“ švieži triušienos užpakaliniai kumpeliai – idealus pasirinkimas norintiems pasimėgauti geriausiomis triušienos skonio savybėmis. Užpakalinių kumpelių mėsa yra viena mėsingiausių ir maistingiausių triušienos dalių. Ji išlieka sultinga tiek kepant kumpelius orkaitėje ar ant grotelių, tiek ruošiant troškinius. „Lapino puotos“ receptų kūrėjai siūlo išbandyti ir triušienos suktinukus, įdaryti kumpelius džiovintais vaisiais, kepti juos kiaušinio plakinio, džiūvėsėlių ir sūrio apvalkale. Triušienoje yra gausu geležies ir baltymų, mažai cholesterolio ir riebalų. Todėl ji ypač rekomenduojama vaikams, kūdikius maitinančioms mamoms ir visiems sveikos mitybos principų paisantiems žmonėms.
Suskleisti