Pradžia /  PRODUKCIJA  /  TRIUŠIENA  / 
Triušiena troškinta su džiovintais vaisiais
ingredientai
1 vnt. Lapino puota triušio
2 morkų
2 svogūnų
2 saliero stiebų
2-3 skiltelių česnako
Keletas nedidelių bulvių
Stiklinės trintų pomidorų
100 g džiovintų slyvų
100 g džiovintų abrikosų
Žalumynų
žiupsnelis Druskos, pipirų, lauro lapelių

Triušiena troškinta su džiovintais vaisiais

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Triušį supjaustome gabalais. Dedame į puodą. Beriame druskos, pipirų, dedame lauro lapelių, pilame vandens ir dedame virti. Šalia triušio dedame kartu virti nuskustas bulves.
  2. Morkas, svogūnus, salierų stiebus, česnako skilteles supjaustome norimo dydžio gabaliukais ir pakepiname. Daržoves taip pat sudedame į puodą. Dedame trintus pomidorus, džiovintus vaisius. Šiek tiek patroškinus paragaujame, jeigu reikia įberiame druskos ir pipirų.
  3. Paruošus troškinį į jį dedame smulkintų žalumynų.
  4. Skanaus!

 

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė

 

Atgal į receptų sąrašą