ANČIUKŲ FILĖ IR KUSKUSO DUBENĖLIS
ingredientai
500 g Ančiukų filė su oda iš Lapino puotos
Perlinis kuskusas
Marinuoti raudonieji svogūnai
Morkos
Avokadai
Žaliųjų citrinų sultys
Petražolės
Sezamo sėklos
Alyvuogių aliejus
Vorčesterio padažas

ANČIUKŲ FILĖ IR KUSKUSO DUBENĖLIS

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Perlinį kuskusą verdame pagal nurodymus;
  2. Ruošiame mėsą: nuo mėsos nulupame odą nulupame ir supjaustome nedidelio dydžio gabalėliais, dedame į indą, gardiname druska, pipirais, pilame šlakelį žaliųjų citrinų sulčių, šlakelį Vorčesterio padažą ir alyvuogių aliejaus; viską sumaišome; mėsą kepame keptuvėje ant vidutinės kaitros 5-7 minutes;
  3. Ruošiame daržoves: morkas sutarkuojame kaip matosi nuotraukoje (skustuko pagalba) ir apšlakstome žaliųjų citrinų sultimis; avokadą supajustome riekelėmis; susmulkiname petražoles;
  4. Kruopoms išvirus ir mėsai iškepus, dėliojame į lėkštes: perlinis kuskusas, antienos gabaliukai, avokadas, morkos, svogūnai, viską apibarstome šviežiomis petražolėmis bei sezamo sėklomis.

 

SKANAUS!

 

Už receptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS. 

Atgal į receptų sąrašą