Ančiukų skrandukai su violetinėmis bulvėmis
Ančiukų skrandukai su violetinėmis bulvėmis
ingredientai
500 g
Lapino puotos šviežių antienos skrandukai
350 ml
daržovių sultinio
5 vidutinio dydžio
violetinių bulvių
mėgstamų
šviežių daržovių
pagal skonį
Druskos, pipirų ir džiovintų česnako miltelių
1 v.š.
aliejaus
Ančiukų skrandukai su violetinėmis bulvėmis
30 min.
2 asmenims
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Skrandukus susipjaustome mažesniais gabaliukais, pamarinuojame su druska, pipirais ir džiovintais česnakais. Keptuvėje užverdame sultinį, įpilame aliejų ir apie 30 minučių skrandukus patroškiname šiek tiek sumažinę kaitrą. Atskirai išverdame violetines bulves sūdytame vandenyje, pasiruošiame šviežių daržovių garnyrą.
Už receptą dėkojame Monika Oliv
Atgal į receptų sąrašą