Antiena su pekino antienos padažu ir agurkų salotomis.
ingredientai
500 g Antienos krūtinelės iš Lapino Puota
Pekino antienos padažo
Agurkų
Svogūnų
pagal poreikį Medaus, sojos padažo, acto ir gochujang pastos.
Ryžių

Antiena su pekino antienos padažu ir agurkų salotomis.

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

Antiena nusausiname, užtepame padažą. Antienos krutinėlę dedame oda į apačią ir pradedame kepti, kepame po 3 minutes iš kiekvienos pusės. Galiausiai vėl apverčiame krutinėlę oda į apačią ir perkeliame kepimą į įkaitintą orkaitę 220 laipsnių, kepame dar 6min. Papildomai galima naudoti maisto termomentrą, kad įsitikinti, kad antiena tinkamai iškepusi.

 

Kol antiena kepa, padarome agurkų salotas. Susmulkiname agurkus ir svogūnus. Sumaišome padažą iš sojos, medaus, acto ir gochujang pastos. Užpilame padažą ir sumaišome.

 

Ant iškepusios antienos užtepame dar truputi pekino antienos padažo.

 

Pateikiame su ryžiais.

 

Už receptą dėkojame Ieva Doronina. 

Atgal į receptų sąrašą