Antiena su salotomis
ingredientai
500 g šviežių ančiukų kulšelių
Marinatui:
4 v.š. obuolių acto
1 a.š. maltos saldžios paprikos
1 a.š. raudonėlių
1 a.š. Graikiškų prieskonių
1 a.š. maltų juodųjų pipirų
1 a.š. druskos
Aptepimui:
15 g ryžių sirupo
Salotoms:
115 g avinžirnių
100 g marinuotų agurkėlių
80 g saldžių bulvių
115 g kopūsto
1 a.š. sezamo sėklų
1 v.š. avokadų aliejaus
1/2 a.š. druskos
1/2 a.š. maltų juodųjų pipirų

Antiena su salotomis

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

1. Marinato ingredientus sumaišyti tarpusavyje ir jame išvolioti kulšeles. Palikti marinuotis 6-8h.
2. Mėsai pasimarinavus, kulšeles kepti įsukus į foliją (šiek tiek marinato galima įpilti į folijos vidų) orkaitėje 190C/70min.
3. Po to atidengti, aptepti ryžiu sirupu ir kepti dar papildomai 10min.
4. Agurkėlius, saldžią bulvę ir kopūstą smulkiai supjaustyti.
5. Dubenyje sumaišyti visus likusius salotų ingredientus.

Skanaus!

 

Už receptą dėkojame Rožinis avokadas.

Atgal į receptų sąrašą