ANTIENOS TROŠKINYS SU MOLIŪGAIS IR CINAMONU
ingredientai
500 g Lapino puota antienos filė su oda
2 morkos
2 didelės bulvės
300-400 g moliūgo
1 didelis svogūnas
2 v.š. adžikos
pagal skonį čili pipirų
žiupsnelis druskos, pipirų
žiupsnelis cinamono
Tešlos dangteliui:
200 g miltų
20 ml aliejaus
žiupsnelis druskos
stiklinė drungno vandens
žiupsnis kmynų

ANTIENOS TROŠKINYS SU MOLIŪGAIS IR CINAMONU

45 min.
2-3 porcijos
Gaminimas
  1. Pasiruoškite tešlą "dangteliams" - išminkykite iš miltų, druskos, aliejaus ir vandens, užberkite kmynų.
  2. Ruošiant troškinį, visus produktus supjaustykite vienodo stambumo gabalėliais, pabarstykite prieskoniais, įdėkite adžikos, išmaišykite ir uždenkite tešlos ,,dangteliais”. 
  3. Į skardą įpilkite vandens ir kepkite 1 val. 180C temperatūros orkaitėje. Tešlos dangteliai išsipūs, jei kepsite su vėjelio rėžimu. Jei nenorite, kad išsipūstų, tuomet padarykite kelias skylutes su pagaliuku ir kepkite be vėjelio. Jei per daug keps tešlos dangteliai, pridenkite folijos lakštu.
  4. Prieš valgant sudaužykite šaukštu ar šakute tešlą. Skanaus!

Receptas sukurtas bendradarbiaujant su VIRŠ OBELŲ

Atgal į receptų sąrašą