| 500 g | Lapino puota šviežios antienos file |
| 2 v.š. | apelsino sulčių |
| 1 v.š. | medaus |
| žiupsnelis | juodųjų pipirų |
| žiupsnelis | druskos |
| keli | šalavijo lapeliai |
| Moliūgų piurei: | |
| 300 ml | moliūgų tyrės |
| 2 v.š. | apelsino sulčių |
| 1 | tarkuota aplesino žievelė |
| žiupsnelis | druskos |
| ¼ tarkuoto | muskato riešuto |
Anties krūtinėlę įpjauname keliose vietose, sudarydami rombus. Įkaitiname keptuvę. Dedame anties krūtinėlę odele žemyn ir kepame 4 min. Šalia dedame šalavijo lapelius. Krūtinėlę apverčiame ir kepame dar 3 min. Apelsino sultis sumaišome su medumi, druska, pipirais. Šiuo marinatu ištepame anties krūtinėlę ir pabaigiame kepti 170 * C T orkaitėje 10 min.
Moliūgų tyrę pilame į prikaistuvį ir užkaičiame virti. Įspaudžiame apelsino sultis, įtarkuojame jo žievelę ir muskato riešuto, beriame druskos.