Anties krūtinėlė su gaiviomis salotomis
Anties krūtinėlė su gaiviomis salotomis
ingredientai
500 g
Lapino puotos antienos file
Garnyrui:
pagal poreikį
sultenės
pagal poreikį
braškės
pagal poreikį
fetos sūris
pagal poreikį
citrinos sulčių
pagal poreikį
medaus ir balzaminio acto
Anties krūtinėlė su gaiviomis salotomis
60 min.
2 asmenims
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Pradžioj parūkinu su Apelsino drožlėmis iki 40 C vidinės, o paskui ant tiesioginės kaitros paskrudinama iš abiejų pusių.
Kaip garnyrui šiandien buvo sultenių, braškių ir fetos salotos apšlakstytos citrinos sulčių, medaus ir balzaminio acto kremo padažu.
Skanaus .
Už receptą dėkojame Mindaugas Žyma.
Atgal į receptų sąrašą