Aštri antienos ir pupelių sriuba
ingredientai
800 g Lapino puotos antienos rinkiniai sriubai
3 vnt. bulvės
2 vnt. morkos
1 vnt. svogūnas
3 skiltelės česnako
250 g konservuotų pupelių
2 v.š. alyvuogių aliejaus
1 vnt. saldžioji paprika
2 vnt. stiebai saliero
žiupsnelis druskos
žiupsnelis maltų pipirų,
1 mažas aitrus pipiras

Aštri antienos ir pupelių sriuba

30 min.
6 porcijos
Gaminimas
Sudėkite antienos sriubos rinkinį į puodą ir įpilkite vandens apie 2 l. Užkaiskite virti.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepinkite smulkintus svogūnus, česnakus ir kubeliais pjaustytas morkas bei saldžiąją paprika. Kai daržovės šiek tiek suminkštės, sudėkite kubeliais pjaustytas bulves ir smulkintus saliero stiebus. Pakepinkite kelias minutes.
Išimkite antieną ir sudėkite kepintas daržoves, supilkite konservuotas  pupeles, pagardinkite druska, pipirais ir aitriąją paprika ( susmulkinkite prieš tai).
Pavirkite sriubą, kol daržovės išvirs.
Skanaus.
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Samčio užrašams!
Atgal į receptų sąrašą