Grilyje rūkytos antienos kulšelės
ingredientai
1 pakelio LAPINO PUOTA šviežių ančiukų kulšelių
1 šaukšto alyvuogių aliejaus
žiupsnelio KOTANYI Provanso žolelių mišinio
Žiupsnelio KOTANYI gvazdikėlių
1 KOTANYI cinamono lazdelės
2 žvaigždinių anyžių
Žiupsnelio KOTANYI druskos
Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų

Grilyje rūkytos antienos kulšelės

90 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Įkaitinkite ZYLE grilį iki 100–110 °C temp. 
  2. LAPINO PUOTA šviežias ančiukų kulšeles ištrinkite aliejumi ir pagardinkite KOTANYI Provanso žolelių mišiniu, druska ir pipirais.
  3. Į įkaitusį grilį sudėkite rūkymo drožles, sumaišytas su KOTANYI gvazdikėliais, trupinta cinamono lazdele ir žvaigždiniais anyžiais.
  4. Į grilį sudėkite pamarinuotas ančiukų kulšeles ir laikykite apie 4,5–5 val.

 

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai

Atgal į receptų sąrašą