Kibinai su antiena
ingredientai
1 pakuotės Lapino puota ančių kulšelių mėsos
Nedidelis svogūnas
žiupsnelis Druska, pipirai, čiobreliai, raudonėliai
1 valg.š. grietinės
Tešlai:
400 g miltų
200 g sviesto (šalto)
žiupsnelis Druskos
1 kiaušinis
160 g grietinės

Kibinai su antiena

60min.
2 -3asmenims
Gaminimas
Ančių mėsos gabalėlius dar susmulkinti iki mažų gabalėlių. Svogūną smulkiai sukapoti, sudėti prie antienos. Gausiai berti prieskonių. Sudėti grietinę. Gerai išmaišyti, uždengti ir padėti į šaldytuvą. 
Tešlai miltus sumaišyti su druska, sudėti į virtuvinį kombainą. Sudėti bagalėliais pjaustytą sviestą ir pulsuoti koks sviestas įsimaišys į miltus. Visą masę išversti ant stalo, padaryti duobutę, įmušti kiaušinį ir sudėti grietinę. Viską paminkyti ir suspausti į vientisą rutulį. Jį įvynioti į maistinę plėvelę ir padėti į šaldytuvą apie 20min. 
Tešla iškočioti, išpausti norimo dydžio apskritimus ir dėti mėsos įdaro. Maksimaliai kiek tilps :) Užspausti krastelius, aptepti paplaktu kiaušiniu ir dėti kepti į iki 180C įkaitintą orkaitę apie 30min.
 
Už receptą dėkojame Žiupsnio meilės ir pipirų 
Atgal į receptų sąrašą