- Tešlai dubenyje šakute sumaišykite miltus su druska ir aliejumi. Tada supilkite verdantį vandenį ir maišykite šaukštu, kad viskas suliptų. Kai šiek tiek praauš, minkykite tešlą apie 5 minutes, kol ji taps vienalytė ir elastinga. Jei tešla gaunasi labai lipni, minkant šiek tiek pabarstykite miltais, bet nepersistenkite. Tešlą susukite į maistinę plėvelę ir atidėkite į šalį.
- Įdarui antienos filė supjaustykite gabalėliais ir sumalkite česnako skilteles bei imbierą sutarkuokite, pievagrybius, kopūstą ir svogūnų laiškus itin kruopšiai susmulkinkite. Tai padarykite kuo smulkiau. Dubenyje sumaišykite maltą antieną, česnaką, imbierą, pievagrybius, kopūstą, laiškus, sojų padažą, sezamų aliejų, paprikų dribsnius, anyžių ir cinamoną, kad gautumėte vientisą, lipnią masę.
- Tešlą padalykite į 4 dalis. Ant miltuoto paviršiaus iškočiokite kuo plonesnį lakštą. Išspauskite apie 8 cm skersmens 8 skrituliukus. Ant kiekvieno skrituliuko užkrėskite po kupiną šaukštelį įdaro ir tešlą perlenkite, kraštą užspauskite. Taip pat padarykite kitus virtinius.
- Paruoštus virtinius virkite garuose: pripilkite apie 1/3 puodo vandens, uždėkite groteles, ant jų virtinius. Labai svarbu, kad vanduo nesiliestų su tešla ir neišgaruotų. Kad virtiniai nepriliptų prie grotelių po jais patieskite kepimo popieriaus, t.y. ant grotelių, arba salotą/kopūsto lapą. Garinkite apie 10 minučių.
- Padažui dubenėlyje gerai sumaišykite sojos padažą, sezamų aliejų, labai smulkiai supjaustytus čiliukus (su sėklomis, ar be, rinkitės patys, atsižvelgiant į tai, kai aštriai mėgstate), sutrintus česnakus ir susmulkintus svogūnų laiškus.
Dėkojame MUKATANUI už receptą!