Lavašo suktinukai su kepta anties krūtinėle
ingredientai
500 g Lapino puotos antienos file
Lavašo
mėgiamos užtepėlės
mėgstamų salotų
žiupsnelis Druskos ir pipirų

Lavašo suktinukai su kepta anties krūtinėle

30 min.
2 asmenims
Gaminimas

1. Anties krūtinėlę iškepti. Pirmiausia įpjauname anties krūtinėlės odelę rombais, įtriname prieskoniais, druska ir kepame labai karštai įkaitintoje keptuvėje 5 minutes odele žemyn, dar 3 minutes apvertus. Tada anties krūtinėlę dėti į skardą ir kepti 180 laipsnių karščio orkaitėje 12 minučių. Taip anties krūtinėlė iškeps apskrudusi, bet sultinga viduje.

2. Anties krūtinėlę supjaustyti riekelėmis.
3. Lavašą patepti mėgstama sūrio ar varškės užtepėle, lydytu sūreliu.
4. Uždėti didelį šviežios salotos lapą.
5. Dėti keletą krūtinėlės riekelių ir susukti lavašą į ritinėlį. 
 
Už receptą dėkojame Raudonai virtuvei!
 
--

 

Atgal į receptų sąrašą