Mandarin pancake. Kiniški blynai blynai su anties confit
ingredientai
Mandarinų blynai:
2 stiklinės miltų
žiubsnis druskos
1 stiklinė verdančio vandens
4-6 šaukštai aliejaus
Kiti ingredientai:
1 agurkas pjaustytas šiaudeliais
svogūno laiškų pjaustytų šiaudeliais
mėgstamo hoisin padažo arba saldžiarūgščio padažo
500 g Lapino puotos antienos kulšelės
3 šakelės šviežių čiobrelių
10 g druskos
1 šaukštas nesmulkintų juodųjų pipirų
100 ml ančių riebalų arba aliejaus
2 auro lapai arba dar galima dėti kmynų bei česnako

Mandarin pancake. Kiniški blynai blynai su anties confit

60min.
2 asmenims
Gaminimas
  • 1 žingsnis. Į dubenį dėkite druską, pipirus bei čiobrelius, gerai įtrinkite ir uždengę, šaldytuve marinuokite 8-24h. Galima šį etapą praleisti ir iškart viską dėti į vakuumo maišelį ir gaminti.
  • 2 žingsnis. Nustatykite Sous Vide 76 ° C temperatūrą.
  • 3 žingsnis. Išimkite antį iš šaldytuvo, nuimkite prieskonius, nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Įdėkite antį, anties riebalus, lauro lapus, česnakus bei kmynus į didelį vakuumo maišelį. Užvakuumuokite arba naudokite užtraukiamą maišelį ur jį panardinkite į vandė, kad išeitų oras.
  • 4 žingsnis. Įdėkite maišelį į sous vide vandens vonelę ir nustatykite laikmatį 12 valandų. Uždenkite vandens vonelę plastikine plėvele arba folija, kad sumažintumėte vandens išgaravimą. Kartkartėmis įpilkite vandens, kad antis būtų panardinta. Galima, tai daryti ir orkaitėje su garais.
  • Po 12h antis yra pagaminta ir galima ją valgyti iškarto, apkepinti odelę keptuvėje arba atšaldyti šaltame vandenyje su visu maišeliu ir dėti į šaldytuvą ar šaldiklį, ir valgyti, kai to norėsite.

Už receptą  dėkojame Lucky Spoon. 

 

Atgal į receptų sąrašą