1 | svogūno |
3 skiltelių | česnako |
1 | obuolio |
100 g | poro |
6 šaukštų | sviesto |
150 g | LAPINO PUOTA ančiukų kepenėlių |
3 riekelių | URTĖS kvietinės duonos su moliūgų sėklomis |
2 šaukštų | KĖDAINIŲ KONSERVŲ FABRIKO konservuotų Chalapos aitriųjų paprikų |
1 saujos | petražolių |
1 | apelsino |
4–5 šakelių | čiobrelio |
1 šaukštelio | maltų imbierų |
1 šaukštelio | medaus |
2 šaukštų | raudonojo vyno acto |
4 šaukštų | alyvuogių aliejaus |
1 | viščiuko |
Žiupsnelio | druskos |
Žiupsnelio | juodųjų pipirų |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai