RYŽIŲ DUBENĖLIS SU TERIYAKI ANTIENA
ingredientai
Teriyaki padažas :
30 ml sojų padažo
3 a.š. rudojo cukraus
1 a.š. ryžių acto
2 a.š. skrudintų sezamų aliejaus
0.5 a.š. malto imbiero
1 a.š. česnako granulių
500 g Lapino puota antienos file

RYŽIŲ DUBENĖLIS SU TERIYAKI ANTIENA

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
Visus ingridientus pilame į dubenėlį ir gerai išmaišome.
Į įkaitintą keptuvę dedame ančiukų kulšelių mėsą iš @lapino_puota ir apkepinam iš visų pusių, tuomet pilame pasigamintą padažą ir kepam nuolat maišant, po gerų 5 minučių padažas pradeda tirštėti, vadinasi mėsa iškepta. 
 
Į dubenėlį dedame:
Ryžius
Teriyaki antieną
Morkas
Keptus pievagrybius
Edamame pupeles ( keptos su česnaku) 
Avokadą
Ridikėlius
Svogūno laiškus
 
Viską apibarstome sezamo sėklomis. 
Galima apšlakstyti padažu, manasis labai paprastas iš majonezo, natūralaus jogurto ir tabasco padažo. 
 
 
Už receptą dėkojame Gaminu sau. 
 
 

 

Atgal į receptų sąrašą