SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS SUKTINUKAI SU ANTIENA
ingredientai
340 g ančių kulšelių mėsos (aš naudojau Lapino puota)
1 pakuotės sluoksniuotos bemielės tešlos
1 pakuotės bet kokio mėgstamo tepamojo varškės sūrio
1 kiaušinio
šiek tiek pabarstymui tarkuoto fermentinio sūrio
pagal skonį druskos ir maltų juodųjų pipirų
šiek tiek gruzdintų svogūnų
šlakelio aliejaus mėsos kepimui

SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS SUKTINUKAI SU ANTIENA

45 min.
2-4 asmenims
Gaminimas

1. Antieną pabarstome druska ir pipirais ir apkepiname ant nedidelio kiekio aliejaus.
2. Tešlą atitirpiname, kiekvieną lapą šiek tiek pakočiojame ir perpjauname įstrižai (trikampiais), iš vieno lakšto gaunasi du trikampiai.
3. Ant tešlos užtepame tepamojo varškės sūrio, paberiame gruzdintų svogūnų, tada kur platus tešlos kraštas dedame šiek tiek mėsos ir suvyniojame kaip kruasaną (pradedame vynioti nuo plataus krašto link siauro).
4. Viršų aptepame kiaušinio plakinio ir pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu.
5. Kepame iki 200laip. įkaitintoje orkaitėje apie 20-25min, kol gražiai apskrus.

SKANAUS

 

Už receptą dėkojame NUO UŽKANDŽIO IKI DESERTO 

Atgal į receptų sąrašą