| 500 g. | Lapino puota švž. ančiukų kakliukai |
| 500 g. | Lapino puota švž. ančiukų skrandukai |
| 1 vnt. | Svogūnas |
| 400 g. | Konservuoti pomidorai |
| 400 g. | Konservuotos pupelės |
| 3 skiltelės | Česnakas |
| 150 g. | Saliero šaknis |
| 100 g. | Smulkūs makaronai |
| 1/2 a.š. | Rūkyta paprika |
| 1/2 a.š. | Malti lauro lapai |
| 1/2 a.š. | Mairūnas |
| Pagal skonį | Druska ir pipirai |
1. Į greitpuodį sudėkite anties dalis, svogūną, česnaką, salierą, prieskonius ir druskos.
2. Užpilkite 2 litrus vandens ir virkite 40 minučių.
3. Tuomet nupilkite sultinį į kitą puodą, sudėkite pasmulkintus pomidorus, pupeles, makaronus, pasmulkintą troškintą salierą. Virkite dar 10 minučių.
4. Kakliukus ir skrandukus pakepinkite su svogūnais ir patiekite prie sriubos. Skanaus!
Dėkojame GaminkPats už receptą!