SRIUBA SU ANTIENOS SULTINIU, RYŽIAIS IR VYŠNINIAIS POMIDORIUKAIS
ingredientai
sultiniui:
750 g "Lapino puotos" antienos rinkinio sriubai;
1 svogūno;
2 nedidelių morkų;
2-3 lauro lapelių;
6 vnt. juodųjų pipirų grūdelių;
2 litrų vandens
Sriubai:
100 g ryžių;
12 vnt. vyšninių pomidorų;
3 v.š. pomidorų padažo;
1 v.š. vorčesterio padažo;
pagal skonį citrinos sulčių ;
žiupsnelio grūstų čili pipirų ;
žiupsnelio druskos, maltų juodųjų pipirų;

SRIUBA SU ANTIENOS SULTINIU, RYŽIAIS IR VYŠNINIAIS POMIDORIUKAIS

45 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Sultiniui išvardintus ingridientus sudėkite į didelį puodą ir virkite ant nestirpios ugnies vis nugraibant susidariusias putas, kol vandens kiekis sumažės per pusę.  
  2. Išvirusį sultinį perpilkite kartus per smulkų sietelį ir nuimkite nuo kaulų antienos mėsytę.
  3. Užvirkite sultinį, suberkite ryžius. Kai jie bus praktiškai išvirę, sudėkite per pusę perpjautus vyšninius pomidorus, padažą, vorčesterio padažą, įspauskite citrinos sulčių pagal skonį, įberkite čili pipirų, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, viską gerai išmaišykite.
  4. Virkite dar keletą minučių tol, kol ryžiai bus išvirę ir pomidorai suminkštės.

Skanaus ;)

Už receptą dėkojame Oditėlės blogui.

Atgal į receptų sąrašą