TAILANDIETIŠKA ANTIENA SU ANANASAIS IR ANAKARDŽIŲ RIEŠUTAIS
ingredientai
500 g Lapino puotos antienos file
2 skiltelės česnako
1 paprikos
5-7 pomidoriukių
½ skardinės konservuotų ananasų
kepintų anakardžių puselių
2 šaukštų sojos padažo
2 šaukštų pomidorų pastos
šlakelio vandens
basmati ryžių
svogūnų laiškų

TAILANDIETIŠKA ANTIENA SU ANANASAIS IR ANAKARDŽIŲ RIEŠUTAIS

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

Aliejumi įkaitintoje keptuvėje 4-5 min. pakepinti česnaką ir smulkiai pjaustytą antieną

  1. Dėti smulkintą papriką ir smulkintus pomidoriukus, pakepinti dar 2-3 min.
  2. Supilti sojos padažą, pomidorų pastą ir vos vandens, sumaišyti
  3. Sudėti smulkintus konservuotus ananasus bei pakepintus riešutus ir viską dar kelias min pakepti
  4. Patiekti su virtais basmati ryžiais, pabarstyti keleta riešutų ir smulkintais svogūnų laiškais

 

VISKAS! SKANAUS!

 

Už receptą dėkojame Bet Pirmiausia maistas. 

Atgal į receptų sąrašą