Troškinta antčių kulšelių mėsa
ingredientai
340 g antienos kulšelių mėsos
2 vnt. česnako skiltelių
1 vnt. morkos
1 vnt nedidelio poro arba svogūno
7 vnt. pievagrybių
šiek tiek Sviesto
Didesnę stiklinę daržovių sultinio
Garstyčių grūdeliais
1 a.š pomidorų pastos
Prieskoniai:
Karis
Persiladas
Druska
Apelsininiai pipirai

Troškinta antčių kulšelių mėsa

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
Į įkaitintą puodą dedame gabalėlį sviesto ir antienos mėsą. 
Kol mėsa kepa, susipjaustome morkas, porą, pievagrybius ir dedame į puodą. Kepiname iki tol kol visiškai nugaruos vanduo. (Būtinai turi nugaruoti nuo grybų atsiradęs vanduo)
Dedame pomidorų pastą, garstyčias ir viską gerai išmaišome. 
Pilame sultinį. 
Troškiname uždengę dangčiu iki kol antiena beveik plėšysis. O prieš pat baigiant troškinti atidengiame dangtį, nugariname skystį iki norimo tirštumo.
Patiekiame su mėgstamu garnyru: bulvių piurė arba ryžiais, daržovėmis ir pan.
 
Skanaus !
 
Už receptą dėkojame NE TIK MAKARONAI 
Atgal į receptų sąrašą