Troškinta antienos mėsa su makaronais ir kokosų pienu
ingredientai
340 g. Lapino puota švž. ančiukų kulšelių mėsa su oda
1 vnt. Svogūnas
1 vnt. Čili pipiras
100 g. Švieži špinatai
400 ml Kokosų pienas
150 g. Spageti makaronai
Pagal skonį Druska ir pipirai

Troškinta antienos mėsa su makaronais ir kokosų pienu

50 min.
3-4 porcijos
Gaminimas
  1. Nuo antienos nulupkite odą ir ją apskrudinkite sausoje keptuvėje iš abiejų pusių. Padėkite ant popierinio virtuvinio rankšluoščio, kad susigertų riebalai.
  2. Antienos mėsą supjaustykite mažais gabalėliais ir pagardinkite druska bei maltais juodaisiais pipirais.
  3. Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus, sudėkite kubeliais pjaustytą svogūną, čili pipirą ir kepkite keletą minučių. Tuomet sudėkite antienos gabalėlius ir dar kepkite tol, kol gražiai apskrus. 
  4. Supilkite kokosų pieną, leiskite užvirti, sudėkite virtus spageti makaronus, šviežius špinatų lapelius, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.
  5. Smulkiai supjaustykite keptas antienos odeles ir užberkite prieš patiekiant. Skanaus!

      Dėkojame Oditėlės blogas už receptą!

Atgal į receptų sąrašą