Troškinys su antiena
ingredientai
300 g Lapino puotos ančių kulšelių mėsos
1 vnt. saldžios bulvės
250 g žiedinio kopūsto
1/4 vnt. saliero šaknies
1 vnt. svogūno
2 skiltelės česnako
1/2 vnt. baklažano
4 šaukštai pupų ir lęšių mišinio
1 šaukštas raudonų krienų
1/2 šaukštelio krapų
2 vnt. morkos
pagal skonį druskos, pipirų

Troškinys su antiena

90 min.
4 porcijos
Gaminimas

Į puodą įpilame alyvuogių aliejaus. Sudedame pasmulkintą antieną, tarkuotą česnaką, pasmulkintą svogūną ir pasmulkintas morkas. Viską lengvai apkepame. Sudedame likusias daržoves, pupų ir lęšių mišinį, prieskonius ir druską, krienus. Užpilame du litrus vandens ir troškiname ant nedidelės ugnies vieną valandą.

Už receptą dėkojame Gamink Pats!

Atgal į receptų sąrašą