Reginos netikras ZUIKIS iš maltos kalakutienos
Reginos netikras ZUIKIS iš maltos kalakutienos
ingredientai
1200 g |
Lapino Puota švž. smulkinta kalakutiena |
3 v.š. |
Miltai |
3 v.š. |
Manų kruopos |
2 vnt. |
Kiaušiniai |
Pagal skonį |
Druska |
Žiupsnelis |
Juodieji pipirai |
Žiupsnelis |
Lauro lapai |
Pagal skonį |
Prieskoniai maltai mėsai |
1 vnt. didelis |
Svogūnas |
1 vnt. |
Saldi maža paprika |
4 vnt. (skiltelės) |
Česnakai |
Pagal skonį |
Vorčesterio padažas |
Reginos netikras ZUIKIS iš maltos kalakutienos
Gaminimas
- Didelės paslapties čia nėra, visus ingredientus sumaišykite su faršu, susmulkinkite svogūną ir česnaką, ir dar kartą gerai išmaišykite.
- Tuomet faršą padalinkite į dvi dalis, suvilgykite rankas vandeniu ir formuokite zuikius.
- Svarbiausia, juos gerai "išmušti" kad neliktų oro - tuomet zuikis bus vientisas, nekorėtas ir nepertrūks kepant.
- Jei norite zuikį papuoškite ausytėmis iš lauro lapų ir akytėmis iš pipirų.
- Įkaitinkite orkaitę ir kepkite apie 60 minučių. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą