Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
"Kitokios" salotos su triušienos mėsa
ingredientai
400 g. Lapino puota švž. triušienos užpakaliniai kumpeliai
1/2 vnt. Raudonoji paprika
1/2 vnt. Geltonoji paprika
1 vnt. Raudonasis svogūnas arba paprika
1 vnt. Agurkas
Žiupsnelis Druska
0,5 a.š. Raudonėliai
2 v.š. Alyvuogių aliejus
1 a.š. Balzaminis actas
1/2 skiltelės Česnakas

"Kitokios" salotos su triušienos mėsa

30 min.
2 porcijos
Gaminimas
  1. Triušienos užpakalinių kumpelių mėsytę apkepkite su mėgstamais prieskoniais - druska, malta paprika, raudonėlis, česnako granulės ir pipirai.
  2. Salotas suplėšykite, susmulkinkite paprikas, agurkus, svogūną ar porą.
  3. Padažui ingredientus - druską, raudonėlį, alyvuogių aliejų, balzaminį actą sumaišykite, o česnaką įspauskite į jį.
  4. Uždėkite ant salotų mikso viršaus kepintą triušieną, pagardinkite padažu - štai jums gardžios salotos. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą