250 g. | Lapino puota švž. triušienos mėsa (troškinti, kepti) |
1/2 gūžės | Iceberg salotos |
Pagal skonį | Mėgstami prieskoniai mėsai |
Pagal poreikį | Kukurūzų miltai |
8-10 vnt. | Vyšniniai pomidoriukai |
Sauja | Česnakiniai skrebučiai |
50-60 g. | Tarkuotas kietasis sūris Džiugas |
Padažui: | |
2 v.š. | Islandiškas arba Graikiškas jogurtas |
1 ir 1/2 a.š. | Pesto padažas |
1 a.š. | Dižono garstyčios |
1 a.š. | Agava arba medus |
1 a.š. | Balto vyno actas |
1/2 vnt. | Citrinos sultys |
Pagal skonį | Druska ir pipirai |
Dėkojame Jelenos maisto blogas už receptą!