CEZARIO SALOTOS SU TRIUŠIENA
CEZARIO SALOTOS SU TRIUŠIENA
ingredientai
220 g
Šviežios triušienos mėsos juostelės
Romaine salotos
Vyšniniai pomidoriukai
Džiugo sūris
Graikiškas jogurtas
žiupsnelio
Druska, pipirai, alyvuogių aliejus
1
Čiabata duonelė
CEZARIO SALOTOS SU TRIUŠIENA
45 min.
2 asmenims
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Triušieną susmulkiname gabaliukais, gardiname druska ir pipirais, kepame ant aliejumi įkaitintos keptuvės, kol mėsa taps balta
Salotoms susmulkiname romaine salotą, vyšninius pomidorus, gardiname druska ir pipirais, sumaišome su graikišku jogurtu ir apibarstome Džiugo sūrio drožlėmis
Patiekiame su čiabata duonele
Skanaus!
Už receptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS.
Atgal į receptų sąrašą