Daržovių sultinys su triušienos kukuliais
Daržovių sultinys su triušienos kukuliais
ingredientai
250 g
smulkintos triušienos LAPINO PUOTA
1
M dydžio kiaušinio
1 l
daržovių sultinio
1 saujos
šaldytų arba šviežių žirnių
4 žiupsnių
smulkintų krapų
pagal skonį
Druskos ir pipirų
papuošimui
gėlių
Daržovių sultinys su triušienos kukuliais
30 min.
4 asmenims
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Smulkintą triušieną
sumaišome su kiaušiniu, druska ir pipirais bei formuojame kukulius.
Dedame juos į užvirusį pasūdytą sultinį ir verdame, priklausomai nuo kukulių dydžio, 10 - 15 minučių.
Į išvirusią sriubą įberiame žirnius. Serviruojame su smulkintais krapais ir valgomomis gėlėmis.
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Monikai OLiv.
Atgal į receptų sąrašą