Daržovių sultinys su triušienos kukuliais
ingredientai
250 g smulkintos triušienos LAPINO PUOTA
1 M dydžio kiaušinio
1 l daržovių sultinio
1 saujos šaldytų arba šviežių žirnių
4 žiupsnių smulkintų krapų
pagal skonį Druskos ir pipirų
papuošimui gėlių

Daržovių sultinys su triušienos kukuliais

30 min.
4 asmenims
Gaminimas
  1. Smulkintą triušieną sumaišome su kiaušiniu, druska ir pipirais bei formuojame kukulius.
  2. Dedame juos į užvirusį pasūdytą sultinį ir verdame, priklausomai nuo kukulių dydžio, 10 - 15 minučių.
  3. Į išvirusią sriubą įberiame žirnius. Serviruojame su smulkintais krapais ir valgomomis gėlėmis. 

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Monikai OLiv.

Atgal į receptų sąrašą