Gardūs "kiškio" šulinėliai
Gardūs "kiškio" šulinėliai
ingredientai
500 g. |
Lapino puota švž. smulkinta triušiena |
500 g. |
Sluoksniuota tešla |
2 vnt. |
Kiaušiniai |
Pagal poreikį |
Džiuvesėliiai |
Pagal skonį |
Malti kvapnieji pipirai |
Pagal skonį |
Druska |
Pagal skonį |
Svogūnų milteliai |
Pagal skonį |
Sezamo sėklai |
Gardūs "kiškio" šulinėliai
Gaminimas
- Šviežią maltą triušieną sumaišykite su prieskoniais - kvapniaisiais pipirais, druska, svogūnų milteliais, įmuškite kiaušinį ir dėkite džiūvėsėlius, jeigu neturite puikiai pasitarnaus ir miltai.
- Dalį masės išilgai paskirstykite ant sluoksniuotos tešlos, susukite, užspauskite kraštus ir supjaustykite norimo storio šulinėlius.
- Dedame ant skardos ir apibarstome sezamo sėklomis, raudonėliu.
- Kepkite 180 C orkaitėje 45 - 60 min.
- Iki pabaigos likus 10 min apšlakstykite pyragaičius plaktu kiaušiniu. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą