- Smulkintą triušienos mėsą pagardinkite prieskoninėmis žolelėmis ir viską gerai išmaišykite. Palikite pastovėti, kol ruošite įdarą.
- Susmulkinkite svogūną. Į keptuvę pilkite šlakelį graikinių riešutų aliejaus ir lengvai apkepkite (apie 2-3 min.) supjaustytą svogūną.
- Nuvalytą morką sutarkuokite per burokinę tarką ir sudėkite į keptuvę, ant lengvai apkeptų svogūnų. Pagardinkite prieskoninėmis žolelėmis, druska, įpilkite ½ stiklinės vandens ir troškinkite apie 4 min.
- Triušienos mėsą padalinkite į dvi dalis ir formuokite paplotėlius, padarydami šonuose bortelius.
- Ant triušienos paplotėlio dėkite troškintą morkų įdarą.
- Paruoštus paplotėlius dėkite į garų puodą 8-10 min.
- Patiekite su šviežiomis daržovėmis.
- Skanaus!
Už receptą ir nuotrauką dėkojame Mityba madingai