Garuose ruošti morkomis įdaryti triušienos lizdeliai
ingredientai
250 g Lapino puota smulkintos triušienos mėsos
Prieskoninių žolelių
1 didesnės morkos
1/2 svogūno
½ stiklinės vandens
pagal skonį druskos
kepimui graikinių riešutų aliejaus
garnyrui šviežių daržovių

Garuose ruošti morkomis įdaryti triušienos lizdeliai

15-20 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Smulkintą triušienos mėsą pagardinkite prieskoninėmis žolelėmis ir viską gerai išmaišykite. Palikite pastovėti, kol ruošite įdarą.
  2. Susmulkinkite svogūną. Į keptuvę pilkite šlakelį graikinių riešutų aliejaus ir lengvai apkepkite (apie 2-3 min.) supjaustytą svogūną.
  3. Nuvalytą morką sutarkuokite per burokinę tarką ir sudėkite į keptuvę, ant lengvai apkeptų svogūnų. Pagardinkite prieskoninėmis žolelėmis, druska, įpilkite ½ stiklinės vandens ir troškinkite apie 4 min.
  4. Triušienos mėsą padalinkite į dvi dalis ir formuokite paplotėlius, padarydami šonuose bortelius.
  5. Ant triušienos paplotėlio dėkite troškintą morkų įdarą.
  6. Paruoštus paplotėlius dėkite į garų puodą 8-10 min.
  7. Patiekite su šviežiomis daržovėmis.
  8. Skanaus!

 

Už receptą ir nuotrauką dėkojame Mityba madingai   

 

Atgal į receptų sąrašą