Įdaryti triušių kumpeliai
Įdaryti triušių kumpeliai
ingredientai
700g. |
Lapino puota švž. triušių užpakaliniai kumpeliai |
1 vnt. |
Kiaušinis |
1 v.š. |
Majonezas |
1 v.š. |
Garstyčios |
50 g. |
Džiovintos slyvos ar razinos |
Žiupsnelio |
Druska |
Žiupsnelio |
Švž. malti pipirai |
1 skiltelė |
Česnakas |
Įdaryti triušių kumpeliai
Gaminimas
- Įdarui kiaušinį išplakite su majonezu, garstyčiomis ir iškepkite omletą.
- Į paruoštą omletą sudėkite džiovintas slyvas ar razinas.
- Kumpelius gražiai prapjaukite ir pašalinkite kaulą, paliekant kauliuką kulšelėje. Mėsą gražiai praskleiskite ir uždėjus plėvelę lengvai pamuškite mėsos plaktuku.
- Paprieskoniuokite mėsą, į ją sudėkite paruoštą įdarą. Gerai užlankstykite ir sutvirtinkite mediniais smeigtukais.
- Kumpelius apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių įkaitintame aliejuje, kol pradės ruduoti. Apkeptus kumpelius dėkite ant skardos, patiestos folija, ir kepkite 180 laipsnių karščio orkaitėje 30 min.
- Patiekite su mėgiamu padažu ar karštomis daržovėmis. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą